Σκιάθος: Βρέφος κατάπιε δαχτυλίδι - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βόλου
Ασθενοφόρο
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣυναγερμός σήμανε αργά το βράδυ του Σαββάτου (12/7) στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου ύστερα από την μεταφορά ενός βρέφους εννέα μηνών το οποίο είχε καταπιεί δαχτυλίδι.
Οι γιατροί που ανέλαβαν το συμβάν διέγνωσαν πως το δαχτυλίδι «σφηνώθηκε» στο φάρυγγα και άμεσα ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Σκιάθου για έκτακτη διακομιδή στο νοσοκομείο του Βόλου.
Σύμφωνα με το Skiathoslife.gr στο ιδιωτικό σκάφος της διακομιδής, «ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ» επιβιβάστηκε εκτός από το γιατρό και η μητέρα του βρέφους. Εικοσι λεπτά μετά την απομάκρυνση από το λιμένα των Κουκουναριών η μητέρα ένιωσε αδιαθεσία και κρίση πανικού με αποτέλεσμα ο χειριστής του σκάφους να επιστρέψει πίσω στη Σκιάθο.
Αυτή την ώρα το βρέφος βρίσκεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου χωρίς η υγεία του να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο Νορβηγός πρώην πρωθυπουργός Γιάγκλαντ λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
16:05
Η ανθυγιεινή διατροφή κατά την παιδική ηλικία προκαλεί μακροχρόνιες αλλαγές στον εγκέφαλο
16:03
Το Beyond Borders Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ταξιδεύει στην Αθήνα με τις βραβευμένες ταινίες του!
15:53
Κλινικές μελέτες: Τώρα είναι η ώρα να δράσει η Ευρώπη - Όφελος για 35.000 ασθενείς και οικονομία
15:52