ΕΛΛΑΔΑ

Δίωξη σε 26χρονο που κρατούσε «φυλακισμένη» την 40χρονη σύντροφό του

Δίωξη σε 26χρονο που κρατούσε «φυλακισμένη» την 40χρονη σύντροφό του
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/φωτογραφία αρχείου

Φυλακισμένη κρατούσε μια 40χρονη, ο 26χρονος φίλος της ο οποίος επίσης την εκβίαζε με την δημοσιοποίηση άσεμνων φωτογραφιών της, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Αμαλιάδα, με την 40χρονη από το Αγρίνιο να δραπετεύει από το σπίτι-φυλακή και να καταγγέλλει στην αστυνομία ότι ο 26χρονος πρώην φίλος της την υποχρέωσε να τον ακολουθήσει ως την συγκεκριμένη πόλη, και όχι μόνο δεν την άφηνε να φύγει και την εκβίαζε, αλλά την χτυπούσε κιόλας.

Όπως περιέγραψε η ίδια στους αστυνομικούς, στις αρχές Σεπτεμβρίου ο 26χρονος από το Πακιστάν την ανάγκασε να τον ακολουθήσει ως την Αμαλιάδα, όπου νοίκιασαν το σπίτι στο οποίο την κρατούσε φυλακισμένη. Της είχε δε πάρει και το κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να την εμποδίσει να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με κάποιον άλλον, ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 26χρονος άρχισε να τη χτυπά και να απειλεί ότι θα δημοσιοποιήσει τις προσωπικές της φωτογραφίες, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Όμως τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, η νεαρή Ελληνίδα κατάφερε σπάζοντας το τζάμι ενός παραθύρου, να δραπετεύσει από τη φυλακή της και με τη βοήθεια ενός φίλου της να φτάσει ως την Ασφάλεια, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον νεαρό από το Πακιστάν και τον προσήγαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη κράτηση και άσκηση παράνομης βίας σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ