Αγνοείται υποβρύχιος αλιέας στην Κάρπαθο - Έρευνες από ξηρά και θάλασσα
Θάλασσα της Καρπάθου
Maria Makraki / SOOCΆκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό ημεδαπού, 61 ετών, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης 23/7, όταν μετέβη για υποβρύχια αλιεία στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ποτάλι, βορειοδυτικά της Καρπάθου.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Λιμενικές Αρχές Καρπάθου και Κάσου, ο άνδρας δεν επέστρεψε και οι οικείοι του ενημέρωσαν άμεσα.
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του Λιμενικού Σώματος στήθηκε εκτεταμένη επιχείρηση έρευνας στη θαλάσσια και χερσαία ζώνη της περιοχής. Στις έρευνες συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος (ΠΛΣ) και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος (Ν/Γ) του Λιμενικού, τέσσερα ιδιωτικά σκάφη και δύο ιδιώτες δύτες. Από ξηράς επιχειρεί περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ενώ στην επιχείρηση συνδράμει και ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας.
Παρά τις πολύωρες και συντονισμένες προσπάθειες, τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι αρνητικά, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Κάρπαθος μεταξύ των καλύτερων ταξιδιωτικών εμπειριών της Ευρώπης
Κάρπαθος: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον αγνοούμενο 55χρονο Άγγλο
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32
Ιωάννινα: Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ΙΧ των ληστών κοσμηματοπωλείου στην Πάργα
11:32
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι επτά περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24