Κορυφώνεται η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια - Πληρότητες που αγγίζουν το 100%
Αναχώρηση αδειούχων από το λιμάνι του Πειραιά
INTIME NEWS/ ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΜε πληρότητες που αγγίζουν στις περισσότερες περιπτώσεις το 100% και εικόνες έντονης κινητικότητας, κορυφώνεται σήμερα Παρασκευή 15/8 η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια της Αττικής, με χιλιάδες πολίτες να επιλέγουν τα νησιά για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.
Σύμφωνα με στοιχεία των κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθούν σήμερα 15/08, 22 αναχωρήσεις πλοίων με συνολικά 15.761 επιβάτες. Από το λιμάνι της Ραφήνας, 11 απόπλοι με 4.032 επιβάτες, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου επτά αναχωρήσεις πλοίων δρομολόγια με 1.700 επιβάτες.
Χθες παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, η κίνηση από τα λιμάνια της Αττικής ήταν αυξημένη καθώς από τον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 27 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν για τα νησιά του Αιγαίου 27.463 επιβάτες.
Για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκαν 49 απόπλοι πλοίων συμβατικών και ταχύπλοων με 10.289 επιβάτες. Από το λιμάνι της Ραφήνα αναχώρησαν 11 πλοία με 9.149 επιβάτες και από το Λαύριο 9 πλοία με 3.038 επιβάτες.
Το λιμενικό σώμα είναι σε αυξημένη επιφυλακή ενώ καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των στελεχών του λιμενικού για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιατί ο Δεκαπενταύγουστος ονομάζεται «Πάσχα του Καλοκαιριού»
Δεκαπενταύγουστος: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του μετρό και των λεωφορείων σήμερα
Μείωση ΦΠΑ 30% από την Πρωτοχρονιά σε νησιά του Αιγαίου – Πώς θα εφαρμοστεί
21:02
Μπλόκα Έβρου: Ελεύθερη η διέλευση φορτηγών σε Κήπους και Ορμένιο έως τις 2 Ιανουαρίου
20:55
Το Κίεβο χαρακτηρίζει «γελοίο» το βίντεο για την επίθεση στην κατοικία του Πούτιν
20:50
Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Σωκράτη Φάμελλου: «Το 2026 να κάνουμε πράξη την Ελλάδα που μας αξίζει» (vid)
20:38