Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερις 14χρονοι για περιστατικά βίας ανηλίκων
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
INTIME/ Φωτογραφία αρχείουΤέσσερις 14χρονοι συνελήφθησαν για εμπλοκή σε δύο ξεχωριστά περιστατικά βίας ανηλίκων που καταγγέλθηκαν τα τελευταία 24ωρα στη Θεσσαλονίκη.
Το πρώτο συμβάν έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην Πυλαία, όπου 14χρονος κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν τρεις συνομήλικοί του, χωρίς όμως να τον τραυματίσουν.
Όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό, αυτό συνέβη χθες το βράδυ στο Ωραιόκαστρο, με «πρωταγωνιστή» 14χρονο που καταγγέλθηκε ότι έριξε από πατίνι έναν 15χρονο κι έναν 12χρονο.
Οι δύο παθόντες φαίνεται πως τραυματίστηκαν από την πτώση και απευθύνθηκαν σε νοσοκομείο.
Με προφορική εντολή εισαγγελέα, οι εμπλεκόμενοι έφηβοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονιών τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 15χρονος - Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι και οι κηδεμόνες τους
Λάρισα: Επίθεση επτά ανηλίκων σε 17χρονο - Του άρπαξαν χρυσή αλυσίδα
Οδηγός για το επίδομα θέρμανσης: Έως 1.560 ευρώ το μέγιστο ποσό - Πώς θα εφαρμοστεί η αύξηση του 30%
00:30
Τραγωδία στην Ισπανία: Αγωνία για επιζώντες, 3ήμερο πένθος, αναπάντητα ερωτήματα και πολιτική θύελλα
23:55
Ο Μπολσονάρο αυτοανακηρύχθηκε από τις ΗΠΑ πρόεδρος της Βραζιλίας
23:52
«Είδα νεκρούς κάτω από το τρένο»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το πολύνεκρο δυστύχημα στην Ισπανία
23:43