Οχιά δάγκωσε 60χρονο αγρότη στην Εύβοια – Τον έσωσε η άμεση αντίδρασή του
Τσίμπημα οχιάς δέχθηκε ένας 60χρονος αγρότης στη νότια Εύβοια ο οποίος γλίτωσε χάρη στην άμεση αντίδρασή του.
Το περιστατικό έγινε στο χωριό Ανδρογιάννους.
Ο αγρότης, ολοκληρώνοντας τις αγροτικές του εργασίες, την Τετάρτη (1/10) κατευθυνόταν σε μια βρυσούλα κοντά στο χωράφι του για να πλυθεί. Ωστόσο, χωρίς να το αντιληφθεί, το επικίνδυνο φίδι τον περίμενε και τον δάγκωσε στο χέρι, όπως αναφέρει το evima.gr.
Η αντίδραση του 60χρονου ήταν άμεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε η κατάλληλη αγωγή για το δηλητήριο.
Ευτυχώς, η άμεση αντίδραση και η σωστή ιατρική φροντίδα φαίνεται να απέτρεψαν σοβαρές συνέπειες για την υγεία του. Η κατάσταση του αγρότη δεν εμπνέει πλέον ανησυχία και ο ίδιος αναμένεται να αναρρώσει πλήρως χωρίς επιπλοκές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλόννησος: Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένη τουρίστρια - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Λαμία: Οχιά δάγκωσε 16χρονο - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο Σιάτλ - Πέντε νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης (pic)
09:15
Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio είναι και πάλι διαθέσιμες!
09:11
ΗΠΑ: Το χιόνι ξεπέρασε το ιστορικό του 1978, καμπανάκι για νέο «κύμα» κακοκαιρίας - Στο «σκοτάδι» 250.000 νοικοκυριά, κλειστά σχολεία
09:00
Καιρός: «Μία χώρα, δύο εποχές» τις επόμενες ημέρες - Βοριάδες στο Αιγαίο, υψηλές θερμοκρασίες στο Ιόνιο
08:53