Μυτιλήνη: Κατολίσθηση στο Πλωμάρι - Κομμένος στα δύο ο δρόμος
Κατολίσθηση σημειώθηκε σε δρόμο στο Πλωμάρι της Μυτιλήνης την Τρίτη (7/10) με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί αναστάτωση στους κατοίκους και ο δρόμος να έχει κοπεί στα δύο.
Συγκεκριμένα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στο νησί όπως αναφέρει το lesvosnews.net, στον δρόμο προς τη Μελίντα, ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και κατέληξε στο οδόστρωμα. Η πτώση προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον δρόμο, καθιστώντας την κυκλοφορία αδύνατη στο σημείο.

ΠΗΓΗ: lesvosnews.net
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Ωστόσο, η περιοχή παραμένει επικίνδυνη, καθώς οι συνεχείς βροχοπτώσεις αυξάνουν τον κίνδυνο νέων κατολισθήσεων.
Οι αρμόδιες αρχές συνιστούν στους οδηγούς να αποφεύγουν τη συγκεκριμένη διαδρομή και να χρησιμοποιούν εναλλακτικές οδούς μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας και τον έλεγχο των πρανών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μυτιλήνη: Αεροδιακομιδή βρέφους με σοβαρά εγκαύματα από καυτό τσάι που έπεσε από δίσκο σερβιτόρας
Μπούγας υφ. Δικαιιοσύνης για πυροβολισμούς στο Εφετείο: Όπου υπάρχουν κενά ασφαλείας θα συμπληρωθούν (vid)
15:47
Στάρμερ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων στη Βρετανία
15:36
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 2 του μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλεισουν νωρίτερα αύριο και μεθαύριο
15:26
Υεμένη: Κατελήφθη τάνκερ από ενόπλους στον Κόλπο του Άντεν
15:24