Γλυφάδα: Άνδρας επιτέθηκε με πέτρα σε 70χρονη - Έχει αποδράσει 18 φορές από ψυχιατρικά ιδρύματα
Περιπολικό της αστυνομίας
INTIME NEWSΈνα βίαιο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή (24/10) στη Γλυφάδα, με θύμα μία 70χρονη γυναίκα, όταν ένας 38χρονος της επιτέθηκε με πέτρα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τον δράστη. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στη Μαρίνα Γλυφάδας, με το θύμα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Στη συνέχεια διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει αποδράσει 18 φορές από ψυχιατρικά ιδρύματα.
Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Αγάπιος Παπανεοφύτου - Η ανακοίνωση του ΚΚΕ
17:58
ΚΟΣΜΟΣ
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
ΕΛΛΑΔΑ
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37
ΚΟΣΜΟΣ
Επιτεύχθηκε συμφωνία για τη σύνθεση της 15μελούς επιτροπής τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
17:26
ΕΛΛΑΔΑ