Βορίζια: Την Τρίτη (4/11) στα Χανιά η κηδεία της 57χρονης που έπεσε νεκρή στο αιματηρό περιστατικό
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία του χωριού Βορίζια.
EurokinissiΤην Τρίτη (4/11) στα Χανιά θα γίνει, η κηδεία της 57χρονης Ευαγγελίας που έπεσε νεκρή κατά την διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών στα Βορίζια της Κρήτης το περασμένο Σάββατο (1/11).
Η οικογένειά της όπως αναφέρει το creta24 έχει ήδη αναχωρήσει από τα Βορίζια με προορισμό τα Χανιά, για να προετοιμαστεί για την κηδεία της αλλά και για να εκτονωθεί η κατάσταση.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αλικιανό Χανίων και θα ακολουθήσει η ταφή στο εκεί κοιμητήριο.
Η σορός της θα βρίσκεται στο ναό από τις 12 το μεσημέρι.
Η γυναίκα που ζούσε και εργαζόταν στα Χανιά, βρισκόταν στα Βορίζια για το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα της, όπου δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο στην ένοπλη συμπλοκή ανάμεσα μέλη της οικογένειάς της και άλλης μιας οικογένειας του χωριού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βορίζια: Σύσσωμο το χωριό στην κηδεία του 39χρονου Φανούρη - Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ σε επιφυλακή
Βορίζια: Σε ετοιμότητα οι αρχές για αντίποινα - Στήνουν μπλόκα και ελέγχουν όσους μπαίνουν στο χωριό
Αποχωρούν από το Ιράκ οι 300 Ισπανοί στρατιώτες - Η κυβέρνηση τους απομακρύνει λόγω του πολέμου
19:43
«Έκρηξη» στη χρήση κοκαΐνης στην Αττική, για πρώτη φορά ανίχνευση κεταμίνης - Τι ισχύει στην Ευρώπη
19:34
Προστασία της πρώτης κατοικίας: Νέα ρύθμιση Πιερρακάκη δίνει δεύτερη ευκαιρία στους οφειλέτες
19:24
Ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος οδηγός μηχανής που τραβούσε βίντεο ενώ έκανε σούζες (vid)
19:13