ΕΛΛΑΔΑ

Το πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που εξόργισε τους Active Member

Το πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που εξόργισε τους Active Member
Facebook/Active Member (Official)

Πανό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποίηθηκε στο Συνέδριο του κόμματος, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των Active Member.

Η χρήση των στίχων του τραγουδιού, «Φυσάει Κόντρα» στο πανό που δημιουργήθηκε ως διαμαρτυρία για τις αντιδράσεις και την απόφαση του Συλλόγου Γονέων του δημοτικού σχολείου του Ωραιόκαστρου να μην δεχθούν προσφυγόπουλα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση τους.

«Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη γκρεμίζω ουρανούς», έγραφε το πανό, με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να ζητήσουν να το κατεβάσουν για να μην το δουν τα παιδιά.

Σε ανάρτηση του στο Facebook το συγκρότημα αναφέρει :

«Βρείτε μωρέ τίποτα δικό σας. Σταματήστε με τη πάρτη μου κομματοσκυλάκια και μη βάζετε μπροστά τα παιδιά. Αν δε κάνω λάθος είστε με τη κυβέρνηση που τους κρατάει φυλακισμένους τόσο καιρό. Ήθελα να ξερα γιατί δε βάζετε κανα στίχο από τους κομματοθρεμένους καλλιτεχνάδες που σας περιτριγυρίζουν. Kαι τέλος όταν βάζετε κάτι στα κωλόπανα σας πάνω με θράσος, να ´χετε και το θάρρος να γράφετε ποιανού είναι. Δε σας ανήκει τίποτα και σίγουρα δεν είχα κανένα σας στο μυαλό μου όταν το έγραφα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ