Συνελήφθη οδηγός μηχανής που έτρεχε με 206χλμ στη λεωφόρο Μαραθώνος
Οδηγός μηχανής (φωτογραφία αρχείου)
UnsplashΑστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας 17/11 έναν 30χρονο που έτρεχε με πάνω από 200χλμ στη λεωφόρο Μαραθώνος, στην περιοχή του Γέρακα.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 30χρονος κινούνταν με 205 χλμ/ώρα, αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 60 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος δεν διέθετε η άδεια οδήγησης καθώς του είχε αφαιρεθεί την 23/9 από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για μη χρήση προστατευτικού κράνους.
Στον 30χρονο επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Β' Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγκλονιστικό άλμα από μοτοσικλετιστή στο Νταγκεστάν: Πήδηξε σε γκρεμό έχοντας δεμένo αλεξίπτωτο
«Τσουχτερά» πρόστιμα σε πάνω από 1.770 αναβάτες μηχανής για τη μη χρήση κράνους
ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 123 θέσεις στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο
16:45
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 29 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:38
Γεύμα για τα 92 χρόνια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου
16:31
Ο αρχηγός των Kaiser Chiefs θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά τέχνης του BBC
16:27