ΕΛΛΑΔΑ

Πως βάζει τον Κασιδιάρη στο κάδρο της επίθεσης στον Κουμουτσάκο,αυτόπτης μάρτυρας

Πως βάζει τον Κασιδιάρη στο κάδρο της επίθεσης στον Κουμουτσάκο,αυτόπτης μάρτυρας
Μετά την επίθεση στον Κουμουτσάκο. EUROKINISSI/ TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ

Την ώρα που για τρίτη μέρα παραμένουν ασύλληπτοι οι δράστες της επίθεσης εναντίον του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος πόσταρε στο twitter ένα απόσπασμα παρέμβασής του στο Ευρωκοινοβούλιο του 2013, όταν συμμετείχε ο ίδιος ως ευρωβουλευτής, στο οποίο λέγοντας: «Αυτές ήταν κ' είναι οι θέσεις μου για Χρυσή Αυγή,κρίση,ανεργία,ανάπτυξη,μεταναστευτικό».

[Νωρίτερα]

Tον Ηλία Κασιδιάρη δείχνει να έχει το γενικό πρόσταγμα για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο, αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει.Σύμφωνα με την κατάθεση, που αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής» ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να έδωσε την εντολή να «πιάσουν τον Κουμουτσάκο» , αλλά και εντολή να λήξει η οργανωμένη, τραμπούκικη επίθεση φωνάζοντας «λήξις».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει κατηγορηθεί ως ο επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου και σύμφωνα με παλαιότερες αποκαλύψεις με βάση οπτικοακουστικό υλικό στην ογκώδη δικογραφία για την Χρυσή Αυγή έχει ηγετικό ρόλο. Η εφημερίδα επικαλείται για τις πληροφορίες το περιβάλλον του κ Κουμουτσάκου.

Πάντως, οι έρευνες των αρχών οδηγούν μέχρι στιγμής στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον 2 από τους επιτιθέμενους στον βουλευτή έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Ο πρωταγωνιστής που γρονθοκοπεί με οργή τον βουλευτή έχει ταυτοποιηθεί και δεν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τυχαίο το γεγονός ότι στην έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής.

"Στήθηκε ένα τσίρκο από χθες το βράδυ σε όλα τα κανάλια για λόγους αποπροσανατολισμού, για να μη βλέπει ο Λαός τις προδοσίες των κομμάτων του μνημονίου, του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας και έχουν στοχοποιήσει την Χρυσή Αυγή, γιατί είμαστε η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεφτιλισμένο του Σύστημα» σχολίασε, την Παρασκευή, κατά την πάγια πρακτική της η Χρυσή Αυγή αναφορικά με την εμπλοκή χρυσαυγιτών στην επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου.

Αντιδρώντας, ο Ηλίας Κασιδιάρης, κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, για "νέες αθλιότητες ΜΜΕ και ψευδομαρτύρων" και προσθέτει: "Γελάει το πανελλήνιο με το φιάσκο της νέας χρυσαυγειάδας και τους καραγκιόζηδες του καθεστώτος, που νομίζουν ότι θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή στήνοντας ψευδομάρτυρες και διαδίδοντας συκοφαντίες από τις φυλλάδες τους και τα δελτία των 8. Καταθέτω άμεσα αγωγή κατά της εφημερίδας "Έθνος" και όλων όσων αναπαράγουν τις εν λόγω αθλιότητες".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ