Απέχουν οι συμβολαιογράφοι από τους πλειστηριασμούς
Μπλόκο στους πλειστηριασμούς και αυτή την εβδομάδα από τους πλειστηριασμούς καθώς, με απόφασή τους θα απέχουν από τις διαδικασίες λόγω μη διασφάλισης των συνθηκών για την ομαλή διεξαγωγή τους.
Υπενθυμίζεται ότι οι συμβολαιογράφοι είχαν προχωρήσει σε αποχή από τη διαδικασία των πλειστηριασμών την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι συμβολαιογράφοι απαιτούν να ληφθούν μέτρα για να λυθεί το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικία να ζητούν να διασφαλιστεί η νομιμότητα και η ομαλότητα της διαδικασίας.
Σε συνέντευξη Τύπου που είχαν παραχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα είχαν καλέσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις να νομοθετήσουν άμεσα για την απαλλαγή της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς ενώ κατήγγειλαν ότι δέχονται απειλές ακόμα και για τη ζωή τους.
Τέλος, υποστήριξαν ότι θα υπάρξει επιτάχυνση της διαδικασίας των πλειστηριασμών και ενημέρωσαν ότι αυτή τη στιγμή εκκρεμούν 40.000 διαταγές πληρωμών, πολλές από τις οποίες συνδέονται άμεσα με πλειστηριασμούς ακινήτων και αγροτεμαχίων.
Δεκτό από το Πρωτοδικείο το αίτημα κατοίκων να λάβουν έγραφα για τις ζημιές σε κτήρια στην Κυψέλη
11:52
Γεώτρηση στο Ιόνιο: Το 2027 θα μάθουμε αν υπάρχει φυσικό αέριο ή πετρέλαιο στο «Ασωπός 1»
11:42
Κωνσταντινούπολη: Δύο νεκροί μετά την κατάρρευση ορόφων του κτηρίου - Ψάχνουν για εγκλωβισμένους
11:41
Αγροτικό πετρέλαιο: Επιστροφή ΕΦΚ έως 31 Οκτωβρίου - Νέοι κανόνες για τα πρατήρια που σφραγίζονται
11:34