Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 39χρονο οδηγό ταξί για το τροχαίο με θύμα δικυκλιστή
To δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΑΠΕ ΜΠΕΚακουργηματική δίωξη ασκήθηκε στον 39χρονο οδηγό ταξί που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα 35χρονο δικυκλιστή, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Εις βάρος του, η εισαγγελέας απήγγειλε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτική ανακριτή Θεσσαλονίκης και μέχρι να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση, παραμένει υπό κράτηση.
Το δυστύχημα συνέβη, χθες τα ξημερώματα, επί των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή με Πατριάρχου Γρηγορίου στη Χαριλάου. Τις ακριβείς συνθήκες ανέλαβε να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο 39χρονος κατηγορούμενος αυτοκινητιστής φέρεται να παραβίασε ερυθρό σηματοδότη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 35χρονος οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με ταξί
Υδρογονάνθρακες και πυρηνικά στο ενεργειακό μέλλον της Ελλάδας
14:47
Σημαντική κοινωνική προσφορά από την Allwyn μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας Ευχοστολίδια– Ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» με νέα οχήματα άμεσης παρέμβασης
14:45
Οι μεταφορές ευθύνονται για το 28% των εκπομπών αερίων - Εντείνεται το φαινόμενο του θερμοκηπίου
14:38
«Ο Χαμενεΐ δεν είναι στη Μόσχα για ιατρική περίθαλψη»: Διαψεύδει δημοσίευμα ο πρέσβης του Ιράν στη Ρωσία
14:36