Λαμπαδηδρόμος η Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έτρεξε με τη Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
INTIME NEWSΛίγο μετά τις 8:30 η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ παρέλαβε τη Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων από τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Olympian ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα Στέφανο Χανδακά, μπροστά από το Μουσείο της Ακρόπολης στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Ντυμένη με τη στολή των λαμπαδηδρόμων η κ. Γκίλφοϊλ παρέδωσε τη Φλόγα στον Τζος Χακ, Νo 2 της Πρεσβείας των ΗΠΑ κι εκείνος με τη σειρά του, στον συμπρόεδρο της κίνησης Greeks for Trump Χρήστο Μαραφάτσο.
Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί σήμερα 4/12 στην Οργανωτική Επιτροπή Milano Cortina 2026, για να συνεχίσει το ταξίδι της στην Ιταλία, μέχρι την Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στις 6/2/2026.
SPONSORED
Τι είναι το «PARE» και πώς λειτουργεί το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ
06:00
Πότε λήγει η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων - Ποιες «παγίδες» κρύβουν
05:00
Πληρωμές e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε «ταμείο» μέχρι τις 22/05
04:00
«e-Astypalea»: Παράταση παίρνουν οι αιτήσεις - Ποια η νέα ημερομηνία
03:00