Λαμπαδηδρόμος η Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έτρεξε με τη Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
INTIME NEWSΛίγο μετά τις 8:30 η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ παρέλαβε τη Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων από τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Olympian ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα Στέφανο Χανδακά, μπροστά από το Μουσείο της Ακρόπολης στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Ντυμένη με τη στολή των λαμπαδηδρόμων η κ. Γκίλφοϊλ παρέδωσε τη Φλόγα στον Τζος Χακ, Νo 2 της Πρεσβείας των ΗΠΑ κι εκείνος με τη σειρά του, στον συμπρόεδρο της κίνησης Greeks for Trump Χρήστο Μαραφάτσο.
Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί σήμερα 4/12 στην Οργανωτική Επιτροπή Milano Cortina 2026, για να συνεχίσει το ταξίδι της στην Ιταλία, μέχρι την Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στις 6/2/2026.
SPONSORED
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, ανακοίνωσε το Λικούντ
12:48
Η Zendaya σε βιβλιοπωλείο στη Βόρεια Καλιφόρνια με μια «Οδύσσεια» στα χέρια της
12:47
Δολοφονία μητέρας και γιου στο Αίγιο: Για ανθρωποκτονία διώκεται ο 65χρονος Ιταλός
12:41
ΗΠΑ και Iσραήλ υπονομεύουν τη διπλωματική διαδικασία λέει το Ιράν
12:38