Μετρό: Βλάβη σε συρμό στη γραμμή 3 - Καθυστερήσεις και συνωστισμός στους σταθμούς
Συρμός του μετρό
EurokinissiΤαλαιπωρία ανέμενε τους επιβάτες της μπλε γραμμής (γραμμή 3) στο μετρό της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας (29/12/25), έπειτα από βλάβη σε συρμό.
Ειδικότερα, συρμός που εκτελούσε το δρομολόγιο προς αεροδρόμιο ακινητοποιήθηκε μέσα σε τούνελ και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πόση ώρα θα χρειαστεί για να ρυμουλκηθεί.
Καθυστερήσεις στα δρομολόγια
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον σταθμάρχη βάρδιας, επηρεάζεται κυρίως η γραμμή αεροδρόμιο – Δουκίσσης Πλακεντίας – Δημοτικό θέατρο, με την καθυστέρηση να έχει ξεπεράσει τη μισή ώρα.
Ωστόσο, καθυστέρηση υπάρχει και στο δρομολόγιο από Δημοτικό Θέατρο προς Δουκίσσης Πλακεντίας και μετά προς το αεροδρόμιο.
Δεκάδες επιβατών περίμεναν στους σταθμούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη τέτοιας έκτασης βλάβη στην μπλε γραμμή, τουλάχιστον κατά το τελευταίο τρίμηνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ σήμερα (25/12), Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια
Ντουμπάι BC - Ολυμπιακός 108 - 98: «Έσπασε» το νικηφόρο σερί
20:35
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πόλο: Έχασε την πρόκριση στα πέναλτι η Εθνική γυναικών - Θα παλέψει για το χάλκινο
20:33
Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της Τζιλ Μπάιντεν - Κατηγορείται για τη δολοφονία της νυν συζύγου του
20:30
Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονου από την Ομόνοια
20:20