Αγρότες - Ανεστίδης: «Υπάρχει ήδη μια επαφή - Ανοίγει δίαυλος επικοινωνίας με την κυβέρνηση»
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης
Screen Grab | MEGA«Παράθυρο» στον διάλογο με την κυβέρνηση άφησε ο Κώστας Ανεστίδης αγροτοσυνδικαλιστής, επικεφαλής του μπλόκου των Μαλγάρων, και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των αγροτών.
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η ΕΡΤ ο Κώστας Ανεστίδης είπε πως μετά την Πανελλαδική Σύσκεψη της Κυριακής (4/1) «θα ρίξουμε άγκυρα» προσθέτοντας ότι την Κυριακή «ανοίγει δίαυλος επικοινωνίας με την κυβέρνηση».
«Υπάρχει ήδη επαφή» δευκρίνισε ο ίδιος και αυτό που θα φανεί μετά την πανελλαδική σύσκεψη είναι πότε και υπό ποιες υποθέσεις θα καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου.
Όπως είπε ο κ. Ανεστίδης, τα Μάλγαρα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι και την ολοκλήρωση της σύσκεψης που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηδάκης: Ακατανόητη η εμμονή αγροτοσυνδικαλιστών με τα μπλόκα - 3,8 δισ. δόθηκαν το 2025
ΕΛΛΑΔΑ
Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες - Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για το μέλλον των κινητοποιήσεων
ΧΡΗΜΑ
ΑΑΔΕ: Το 88% πλήρωσε τα τέλη κυκλοφορίας - Τα πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων
22:35
ΚΟΣΜΟΣ
Οι οκτώ πολύνεκρες τραγωδίες που... μάτωσαν την Πρωτοχρονιά τα τελευταία 25 χρόνια
22:26
ΕΛΛΑΔΑ
«Πνίγηκε» στην ατμοσφαιρική ρύπανση την Πρωτοχρονιά η Αθήνα - Ποιοι ήταν οι τρεις λόγοι
22:16
ΕΛΛΑΔΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται νέες συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Εκατ. ευρώ από εικονικές μισθώσεις (vid)
22:05
ΕΛΛΑΔΑ