Ανοικτά για το κοινό τα χιονοδρομικά κέντρα στη Βόρεια Ελλάδα
Χιονοδρομικό κέντρο
Unsplash (΄Φωτο Αρχείου)Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες αποτέλεσαν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στις περιοχές όπου βρίσκονται τα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία ντύθηκαν στα «λευκά» και άνοιξαν τις πόρτες τους σε όσους θέλησαν να κάνουν σκι ή να διασκεδάσουν στα σαλέ των κέντρων.
Αυξημένη ήταν η κίνηση στα χιονοδρομικά κέντρα του Πισοδερίου στη Φλώρινα, στον Λαϊλιά των Σερρών, στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν που βρίσκεται στον Νομό Πέλλας.
Αντίστοιχη κίνηση καταγράφηκε και στη Βασιλίτσα στα Γρεβενά, στα 3-5 Πηγάδια στην Νάουσα, καθώς και στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου στο Μέτσοβο.
ΧΡΗΜΑ
«Τσουχτερά» πρόστιμα για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Όλες οι αλλαγές
02:00
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Πώς μπορείτε να κάνετε την υποβολή
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τις εξετάσεις - Πότε ξεκινούν
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ: Μαραθώνια η απευθείας συνάντηση ΗΠΑ και Ιράν στο Πακιστάν - Τα Στενά το Ορμούζ το βασικό αγκάθι
23:59
ΚΟΣΜΟΣ