Εξιτήριο για τον 28χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ που νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου - Η κατάσταση των άλλων δύο
Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
INTIME NEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣτη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, ωστόσο η κατάστασή του δεν κρίνεται τέτοια που να απαιτεί νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Νοσηλεύεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στη Νευροχειρουργική Κλινική, με τους θεράποντες ιατρούς να βρίσκονται σε εγρήγορση.
Ο δεύτερος τραυματίας από το ίδιο τροχαίο που νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου, ηλικίας 28 ετών, είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να λάβει εξιτήριο.
Στο μεταξύ, σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα ο τρίτος τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί θα του μειώνουν σταδιακά την καταστολή σήμερα ώστε να ελέγξουν εντός της ημέρας τη νευρολογική του κατάσταση.
Κως: Ξανά στο εδώλιο ο 56χρονος για σεξουαλικά αδικήματα κατά της ανήλικης κόρης της συντρόφου του
13:15
Γαλλία: Ο πρωθυπουργός πέρασε τον προϋπολογισμό χωρίς ψηφοφορία από τη Βουλή
13:07
Συρία: Την επίτευξη συνολικής συμφωνίας ανακοίνωσαν οι Κούρδοι και η Δαμασκός
13:02
Μητσοτάκης απο Καστέλι: Θωρακίζουμε την Κρήτη λύνοντας εκκρεμότητες του παρελθόντος
12:58