Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 25χρονο οδηγό που παραβίαζε κόκκινα φανάρια - Αρνήθηκε αλκοτέστ
Περιπολικό της αστυνομίας
SOTIRIS_DIMITROPOULOSΣτην σύλληψη ενός 25χρονου Γάλλου οδηγού που παραβίαζε φωτεινούς σηματοδότες και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της συμπρωτεύουσας.
Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Μενεμένη. Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ακινητοποίησαν έναν 25χρονο Γάλλο, ο οποίος οδηγούσε ΙΧ με τρόπο που έθετε σε άμεσο κίνδυνο πεζούς και διερχόμενα οχήματα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 25χρονος πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς και παραβίασε δύο ερυθρούς σηματοδότες. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ελληνικής άδειας οδήγησης, ενώ η άρνησή του να υποβληθεί σε αλκοτέστ ενεργοποίησε το τεκμήριο της μέθης, με τη συγκέντρωση οινοπνεύματος να θεωρείται άνω του ορίου του 1.10%.
Από μία κωμόπολη ξεκινά η Γερμανία την «απεξάρτηση» των μαθητών από τα social media - Tα πρώτα αποτελέσματα
14:03
Τασούλας για Ουκρανία: Η Ελλάδα θα υποστηρίζει τις προσπάθειες για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη
13:56
Νέο βίντεο για τους Daft Punk με αφορμή τα πέντε χρόνια από τη διάλυσή τους (vid)
13:44
Πέθανε ο Σωτήρης Γκαβέζος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού
13:42