Λιτόχωρο: Στη ΜΕΘ μετά το χειρουργείο η 61χρονη που δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων
Σκύλος (φωτογραφία αρχείου)
UnsplashΣτη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Κατερίνης νοσηλεύεται η 61χρονη γυναίκα που δέχθηκε άγρια επίθεση από αγέλη σκύλων σε περιοχή του Λιτόχωρου.
Η Γερμανίδα τουρίστρια, χρειάστηκε να χειρουργηθεί μετά την επίθεση των σκύλων καθώς τα τραύματα της σε όλο της το σώμα ήταν πολύ σοβαρά ενώ την ίδια στιγμή για την υπόθεση συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Δίον - Ολύμπου.
Η αιματηρή επίθεση σύμφωνα με το thestival έγινε χθες γύρω στις 12:30 το μεσημέρι. Η 61χρονοη που βρίσκεται στη χώρα με τον σύζυγό της για διακοπές, είχε βγει για περίπατο. Λίγο έξω από το Λιτόχωρο, και ενώ έκανε περίπατο μόνη της, δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων.
Η γυναίκα κάλεσε τον σύζυγό της και ανέφερε τι είχε συμβεί. Εκείνος τη μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου. Εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο Κατερίνης.
Η γυναίκα φέρει τραύματα στο σώμα, στο πρόσωπο και στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπισή τους. Η Γερμανίδα τουρίστρια νοσηλεύεται πλέον στη ΜΕΘ.
Για το περιστατικό συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Δίον – Ολύμπου που είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα ζώα.
Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση του νόμου για την ευζωία ζώων συντροφιάς και σωματική βλάβη από αμέλεια και αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα.
Φρένο στην κατανάλωση αλκοόλ από τους Παριζιάνους λόγω καύσωνα βάζουν οι Αρχές
21:55
Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο του Ισραηλινού προέδρου μετά από πρόσκρουση σε πουλιά
21:46
Συνάντηση Γκίλφοϊλ - Τουρνά για την πρόληψη και διαχείριση φυσικών καταστροφών
21:38
Η «Οδύσσεια» μόλις κυκλοφόρησε σε audiobook με την ΑΙ φωνή του Μάικλ Κέιν και διχάζει το Χόλιγουντ
21:30