Βόλος: Δύο αστυνομικούς τραυμάτισε 16χρονος οδηγός στην προσπάθειά του να μη συλληφθεί
Περιπολικό της αστυνομίας
INTIME NEWSΔύο αστυνομικούς τραυμάτισε ένας 16χρονος οδηγός στον Βόλο, στην προσπάθειά του να μη συλληφθεί, αφού παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, οδηγώντας χωρίς δίπλωμα.
Όλα συνέβησαν χθες Τετάρτη (11/03), όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον ανήλικο να σταματήσει, καθώς οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο παραβίασε κόκκινο φανάρι. Ο 16χρονος αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα, προχωρώντας σε επικίνδυνους ελιγμούς, κινούμενος μάλιστα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου και έπεσε στο έδαφος, ενώ τραυμάτισε έναν αστυνομικό στο πόδι στην προσπάθειά του να διαφύγει εκ νέου με το όχημα.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, με τον ανήλικο την στιγμή εκείνη να τραυματίζει και δεύτερο αστυνομικό στο χέρι, καθώς αντιστεκόταν και τους απωθούσε.
Τόσο ο 16χρονος όσο και η μητέρα του συνελήφθησαν από τις Αρχές, σύμφωνα με το gegonotanews.gr
Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
19:53
Ιρανοί διπλωμάτες ζητούν άσυλο σε Δανία και Αυστραλία γράφουν μέσα ενημέρωσης της Τεχεράνης
19:45
Τραυματίστηκε αστυνομικός σε τροχαίο στην Κηφισίας – Μποτιλιάρισμα στο σημείο
19:44
Νέο μήνυμα του Ιράν στον Τραμπ: «Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι να σας κάνουμε να μετανιώσετε»
19:40