Θανατηφόρο τροχαίο στη Φθιώτιδα: Σήμερα η κηδεία του 21χρονου που «καρφώθηκε» σε λεωφορείο
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του 21χρονου οδηγού αυτοκινήτου, που έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής (19/03), μετά από μετωπική σύγκρουση του οχήματός του με λεωφορείο, σε δρόμο που συνδέει την περιοχή της Ξυνιάδας, στη Φθιώτιδα, με τον Ε65.
Αναλυτικά, σήμερα στις τρεις το μεσημέρι θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του 21χρονου Στέλιου Καρβούνη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Παλαμά Δομοκού, όπου και διέμενε με την οικογένειά του.
Ο περίγυρός του κάνει λόγο για ένα καλό και εργατικό παιδί, που πρόσφατα είχε αποκτήσει ένα παιδί ηλικίας 1,5 ετών, το οποίο άφησε πίσω του, σύμφωνα με το lamiareport.gr.


Το χρονικό της τραγωδίας
Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος οδηγός συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πήγαινε να παραλάβει μαθητές.
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματός του και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος οδηγός αυτοκινήτου μετά από μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο
Παρέμβαση μελών του Κογκρέσου κατά της πώλησης F35 και κινητήρων για το ΚΑΑΝ στην Τουρκία
09:44
Μαρινάκης: «Όποιος βάφτισε το ψάρι κρέας έχει ευθύνη - Το νόμος και τάξη δεν είναι δεξιά ατζέντα»
09:36
Ζεφύρι: Συμμορία έκανε τηλεφωνικές πάτες με «βιτρίνα» λογιστικά γραφεία - Πώς δρούσε, 7 συλλήψεις
09:35
Σχέδιο - βόμβα για μείωση των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη είχε έτοιμο ο Χέγκσεθ
09:24