«Χειροπέδες» στους δύο βαρυποινίτες που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές του Βόλου
Στη σύλληψη των δύο καταδικασθέντων που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές της Κασσαβέτειας του Βόλου προχώρησαν οι Αρχές το περασμένο Σάββατο (4/4).
Η Αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη τους όταν το βράδυ του Σαββάτου, οι δύο δραπέτες με έναν συνεργό τους που είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Λάρισας, εισέβαλαν στο σπίτι επιχειρηματία στο Θέρμο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες ακινητοποίησαν τη γυναίκα του και όταν ο επιχειρηματίας επέστρεψε, ακινητοποίησαν και εκείνον στην είσοδο, τον χτύπησαν και του ζήτησαν χρήματα.
Το περιστατικό θορύβησε τους γείτονες οι οποίοι άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν τον γιο του ζευγαριού. Εκείνος πήγε στο σπίτι των γονιών του και έτρεψε τους δράστες σε φυγή.
Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δραπέτες είχαν συλληφθεί το 2015 για τη συμμετοχή τους σε συμμορία ληστών, που είχε δολοφονήσει έμπορο ψιλικών στην Ελευσίνα και μια ηλικιωμένη στον Ασπρόπυργο για να τους ληστέψουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Συνελήφθησαν όλοι οι βαρυποινίτες κρατούμενοι που δραπέτευσαν από τα Χανιά
Βενεζουέλα: Πάνω από 1.700 οι νεκροί - Κάποιες περιοχές περιμένουν ακόμα να φθάσει βοήθεια
21:25
ΚΚΕ: Προεκλογικό εμπόριο ελπίδας οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για την ακρίβεια
21:23
Ψηφιακά εργαλεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου για την αντιμετώπιση της ακραίας ζέστης στις πόλεις
21:18
Μητσοτάκης από Αιγάλεω: Οι πολίτες να εμπιστεύονται τα Κέντρα Υγείας – Παραδίδουμε ένα καλύτερο ΕΣΥ
21:08