Πάσχα με «άρωμα» καλοκαιριού και λίγες βροχές - Οι περιοχές που θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς
Φωτογραφία αρχείου
INTIME NEWSΜε ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες θα γιορτάσουμε φέτος το Πάσχα με μοναδική παραφωνία την κατά τόπους έντονη ψύχρα τις νυχτερινές και πρωινές ώρες, αναφέρει με ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, λίγες βροχοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν τη Μεγάλη Παρασκευή και το μεγάλο Σάββατο στα ανατολικά και βόρεια της χώρας οι οποίες δεν προβλέπεται να προκαλέσουν προβλήματα στην περιφορά του Επιταφίου.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, καθώς τις πρωινές και βραδινές ώρες προβλέπεται να υπάρχει ψυχρά.
Εκτός κάποιων τμημάτων του Αιγαίου που θα σημειωθούν κάποιες ασθενείς βροχές το βράδυ, στις περισσότερες περιοχές η Ανάσταση θα γίνει χωρίς βροχοπτώσεις.
Από την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι πολύ καλός και ανοιξιάτικος, με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας.
Το μεσημέρι της Κυριακής μάλιστα, ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές.
Διάγγελμα Πεζεσκιάν: Νίκη για το Ιράν - Με «σφραγίδα» Χαμενεΐ η κατάπαυση πυρός
20:25
Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί πλέον ως ουρά του Πολάκη και του Κασσελάκη
20:19
Αραγτσί κατά Νετανιάχου: Μια εκεχειρία σε ολόκληρη την περιοχή θα επιτάχυνε τη φυλάκισή του
20:10
Έξοδος Πάσχα: «Κοκκίνησε» η Αθηνών - Κορίνθου, ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας
20:01