Μυτιλήνη: Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε 25χρονο - Πυροβολούσε άσκοπα το βράδυ της Ανάστασης
Σύλληψη
ΑΠΕ - ΜΠΕΣε ποινή φυλάκισης 34 μηνών, με την έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, καταδικάστηκε χθες, Δευτέρα 13/4, από το Αυτόφωρο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, 25χρονος κατηγορούμενος για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση του νόμου περί ευζωίας των ζώων.
Ειδικότερα, ο 25χρονος συνελήφθη μετά από μήνυση ιδιώτη γιατί πυροβολούσε με κυνηγετική καραμπίνα τα μεσάνυχτα της Ανάστασης.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε για τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, καθώς και των άσκοπων πυροβολισμών, αλλά τον απήλλαξε της κατηγορίας για παράβαση του νόμου περί ευζωίας των ζώων, αποδεχόμενο ότι ο κατηγορούμενος δεν ήξερε ότι στο σπίτι του μηνυτή, έξω από το οποίο πυροβολούσε, υπήρχε κατοικίδιο ζώο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνολικά 14 συλλήψεις το βράδυ της Ανάστασης στην Αττική – Κατασχέθηκαν 153 μολότοφ
Κρήτη: Εικόνες «καταστροφής» από τα βαρελότα στο Ηράκλειο - Τεράστιες ζημιές
Μαρινάκης για ΔΕΘ: Στο επίκεντρο οικογένειες, μεσαία τάξη και μικρομεσαίες επιχειρήσεις
14:15
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αλλάζει «εποχή» σε τέσσερις διαφορετικές ηλικίες στη διάρκεια της ζωής
13:59
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο (25/08) σε 35 περιοχές της χώρας - Δείτε τον χάρτη της Πυροσβεστικής
13:56
Η Allwyn φέρνει στην Αθήνα το πρώτο Allwyn x McLaren Racing Live
13:40