Πανελλήνιες 2026: «Βατά» τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) των ΕΠΑΛ
«Βατά» ήταν τα θέματα των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ), σχολίασε ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος του μαθήματος, του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, Ηλίας Γεροντόπουλος για τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν, σήμερα Τρίτη 9/6 οι μαθητές των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
«Ήταν ένα εύκολο διαγώνισμα, τα θέματα χαρακτηρίζονται βατά και καλύπτουν όλο το φάσμα της ύλης του βιβλίου», ανέφερε ο καθηγητής Οικονομίας του Ομίλου.
«Ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής μπορεί να φτάσει με σχετική άνεση ακόμα και στο 100», συμπλήρωσε.
Τα θέματα και οι απαντήσεις
Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Σας παροτρύνουμε να αξιοποιήσετε το πλέον αξιόπιστο και επικαιροποιημένο εργαλείο υπολογισμού Μορίων και δημιουργίας πρόχειρου Μηχανογραφικού:https://www.poukamisas.gr/calculator/
Αναλυτικά το πρόγραμμα πανελλαδικών των ΕΠΑΛ 2026

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης των ΕΠΑΛ
SPONSORED
Στην τελική ευθεία ο Ε65 και η επέκταση του μετρό της Θεσσαλονίκης - Ολοκληρώνονται το καλοκαίρι
12:20
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Κέιτι Πέρι και Τζάστιν Τριντό ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί
12:20
Η Βόρεια Εύβοια χρειάζεται σχέδιο, όχι διαχείριση της κρίσης
12:15
Μητσοτάκης: Η ψηφιακή επανάσταση άλμα λογοδοσίας και δημοκρατικής ευθύνης
12:13