Πτώση ΙΧ σε χαράδρα 30 μέτρων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας - Τραυματίστηκαν μητέρα και παιδί
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο τροχαίου (φωτογραφία αρχείου)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣε χαράδρα βάθους 30 μέτρων στην περιοχή Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας κατέληξε ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια μητέρα, έχοντας μαζί της το παιδί της.
Από την πτώση τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Θέρμου για την παροχή πρώτων βοηθειών και ιατρική αξιολόγηση.
Σύμφωνα με το thermonews.gr, το ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Σοφίας Θέρμου, κοντά στο κοιμητήριο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα περίπου 30 μέτρων, μέσα σε πυκνή βλάστηση.

Περαστικοί που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου με ένα όχημα, καθώς και αστυνομικοί του Θέρμου, για να συνδράμουν στην επιχείρηση διάσωσης.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια της εκτροπής του αυτοκινήτου και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.
SPONSORED
Ιράν: «Ένδειξη απελπισίας οι απειλές Τραμπ για επιθέσεις - Θα αντισταθούμε σθεναρά»
23:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 93-86: Παράταση στην... αγωνία και το πρωτάθλημα θα κριθεί σε 5ο τελικό
23:18
Ένταση στο Δήμο Αθηναίων για τη χρηματοδότηση έργων στα σχολεία
23:07
Αντιδράσεις για το πλήρωμα του Artemis III: Η Nasa εξηγεί πως έγινε η επιλογή των αστροναυτών
22:55