Άτομα με διακριτικά της αστυνομίας ακινητοποίησαν γυναίκα στη Θεσσαλονίκη και την απείλησαν με όπλο
Περιπολικό (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΣτιγμές τρόπου φέρεται να έζησε μία γυναίκα χθες το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς άγνωστοι προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς, την ακινητοποίησαν και την απείλησαν με όπλο.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Τούμπας, όταν λίγο πριν τις 11, τέσσερα άτομα προσέγγισαν μία γυναίκα, φορώντας κράνη τύπου full face.
Στη συνέχεια την ακινητοποίησαν στην είσοδο πολυκατοικίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr, έφεραν διακριτικά της αστυνομίας.
Οι δράστες στη συνέχεια απείλησαν και έβρισαν τη γυναίκα, ζητώντας της να τους υποδείξει πού έχει κρύψει ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα με μαρτυρίες.
Ένας εκ των δραστών φέρεται να τράβηξε όπλο και να το έστρεψε προς το κεφάλι της γυναίκας, σύμφωνα και πάλι με τις μαρτυρίες. Περίοικος κατέβηκε από παρακείμενο διαμέρισμα για να βοηθήσει τη γυναίκα, με τους δράστες να εξαφανίζονται λίγο αργότερα.
Η υπόθεση ερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες, οι οποίες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τα κίνητρα των δραστών.
Η γυναίκα που βρέθηκε στα χέρια των τεσσάρων, αλλά και ο άνδρας που έσπευσε να τη βοηθήσει μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου για εξετάσεις και παροχή ιατρικής φροντίδας.
Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στην Αθηνών - Σουνίου
13:34
Το Uncharted είναι το νέο ηλεκτρικό SUV της Subaru
13:25
Σορός άνδρα εντοπίστηκε από λουόμενους να επιπλέει στη θάλασσα στα Χανιά
13:15
Πληθωρισμός, ακρίβεια και «λουκέτα» - Οι πληγές του πολέμου άγγιξαν την Ελλάδα
13:06