ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ η 70χρονη μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα – Φέρει εγκαύματα σε όλο το σώμα

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ η 70χρονη μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα – Φέρει εγκαύματα σε όλο το σώμα
INTIME NEWS

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 70χρονη μητέρα της πολιτεύτριας της ΝΔ, Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση.

Η 70χρονη είναι σε σοβαρή κατάσταση και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ.

Φέρει εγκαύματα σε όλο της το σώμα και γίνονται προσπάθειες τόσο από το ιατρικό όσο και από το νοσηλευτικό προσωπικό του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της.

Σε καλύτερη κατάσταση είναι η Αφροδίτη Νέστορα, η οποία φέρει εγκαύματα τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια, ενώ αντιμετώπισε και αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε ακόμη καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας της, ο οποίος αντιμετώπισε επίσης αναπνευστικά προβλήματα.

Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης σε ηλικία 75 ετών