Οριοθετήθηκε η φωτιά σε δασική έκταση στις Αχαρνές
Κατάσβεση πυρκαγιάς (Αρχείου)
ΑΠΕΟριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα την Παρασκευή (3/7) σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο Λόφο Σαράντα Μάρτυρες στις Αχαρνές Αττικής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 16:00 και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα επίγειες και εναέριες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος οι οποίες, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, κατάφεραν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά σε μία ώρα.
Στο σημείο επιχειρούν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΟΔΕ και 10 οχήματα, κι από αέρος 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής. Σημειώνεται ότι στην περιοχή της πυρκαγιάς έχει μεταβεί το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Δυτικής Αττικής, για την διερεύνηση των αιτιών της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε δασική έκταση στις Αχαρνές - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Pizza Fan: Το «κόλπο» των 25 εκατ. ευρώ με τις «κερασμένες» πίτσες - Τι βρέθηκε σπίτι του ιδιοκτήτη
08:05
Διάσωση 152 μεταναστών σε τρία περιστατικά νότια των Καλών Λιμένων Κρήτης.
08:05
Η νέα Porsche Mission S ποντάρει στα αναλογικά στοιχεία
08:02
Έδεσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης η φρεγάτα «Κίμων»
07:55