Έτρεχε στην Ιόνια Οδό με 178 χλμ/ώρα σε σημείο με όριο τα 100 – Δεν είχε δίπλωμα
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων σήμερα Πέμπτη (17/09) σε έναν αλλοδαπό άνδρα στην Ιόνια Οδό, καθώς εντοπίστηκε να κινείται με το όχημά του με υπερβολική ταχύτητα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Oι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, στο οποίο επέβαιναν επιπλέον τέσσερα άτομα και όπως διαπιστώθηκε από την μέτρηση που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή RADAR, κινούνταν με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων ανά ώρα, έναντι του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου, στο σημείο εκείνο, των 100 χιλιομέτρων ανά ώρα.
Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκαν και τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.
Onassis Masterclass: Ο Romain Gavras στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης
16:10
Νέο αίτημα συγγενή θύματος της «Βιολάντα» για άσκηση έφεσης κατά της αποφυλάκισης του ιδιοκτήτη
16:01
Τουρκία: Ανοιχτός ο δρόμος για νέα υποψηφιότητα Ερντογάν – Για εκλογές το 2028 μιλά ο Μπαχτσελί
15:55
Ποτάμι με κροκόδειλους επιλέχθηκε για τα αθλήματα κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς της Αυστραλίας
15:48