Σκηνές φαρ ουέστ στον Άγιο Παντελεήμονα: «Γάζωσαν» καφετέρια - Στο νοσοκομείο 10χρονο κορίτσι
Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (25/09) στον Άγιο Παντελεήμονα όταν άγνωστοι μέσα από αυτοκίνητο «γάζωσαν» με σφαίρες πρόσοψη καφετέριας, τραυματίζοντας ανήλικο κορίτσι στο πόδι.
Το 10χρονο κορίτσι αλβανικής καταγωγής, κόρη του ιδιοκτήτη της καφετέριας, το οποίο βρισκόταν μέσα στο κατάστημα την ώρα των πυροβολισμών, μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Παιδιατρικό νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:50, στην οδό Αγορακρίτου 32, όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πέρασαν έξω από την καφετέρια και πυροβόλησαν προς την πρόσοψη του καταστήματος.
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε καμένο λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του Ασπρόπυργου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των αρχών, στο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα, τα οποία πυροβόλησαν από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, πριν απομακρυνθούν από το σημείο.
Την ώρα της επίθεσης μέσα στην καφετέρια βρίσκονταν 10 θαμώνες, όλοι αλλοδαποί.
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε καμένο λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του Ασπρόπυργου.
Προανάκριση διενεργείται από την ΔΑΟΕ.
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου - Ποιοι θα πάρουν την ενίσχυση των 400 ευρώ
03:00
Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες των «κόκκινων δανείων» - Μείωση των τόκων
02:00
Courier: Στον «αέρα» η ρύθμιση που απαγόρευε τα μετρητά στις παραδόσεις - Τι αλλάζει στις πληρωμές
01:00
Προσλήψεις: Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες - Από πότε
00:30