ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας της Αντιτρομοκρατικής βγάζει σέλφι στο σπίτι της Ρούπα (vid)

Άνδρας της Αντιτρομοκρατικής βγάζει σέλφι στο σπίτι της Ρούπα (vid)

Ένα βίντεο, που όπως υποστηρίζεται, δείχνει το σπίτι της Πόλα Ρούπα στο Μπραχάμι, κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τον γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό το βίντεο, φέρεται ένας άνδρας της αντιτρομοκρατικής να βγάζει σέλφι φωτογραφίες με το κινητό του, φορώντας την ειδική άσπρη στολή.

Όπως φαίνεται από την εικόνα ο πρωταγωνιστής του, δεν βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο αλλά πολύ πιθανόν στο μπαλκόνι, ενώ αυτός που τραβάει το υλικό πιθανόν βρίσκεται έξω από τον χώρο της έρευνας, έχοντας κάνει ζουμ στην εικόνα, καθώς αυτή δεν φαίνεται τόσο καθαρή.

Το υλικό αυτό κυκλοφορεί στο YouTube με τον τίτλο «αντιτρομοκρατική εν δράσει» και φιλοξενείται σε ένα ανώνυμο κανάλι από την Κυριακή 8/1 με την εξής περιγραφή:

Στις 5 Ιανουαρίου 2017 έγινε η σύλληψη της Πόλας Ρούπα (για τη συμμετοχή της στον Επαναστατικό Αγώνα).
Από εκείνη τη στιγμή η τρομοκρατική οργάνωση “Ελληνική Αστυνομία” έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους των σπιτιών και με απόλυτη μυστικότητα διεξάγει έρευνα για να αποσπάσει περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία.
Το πιο σημαντικό όμως είναι η σύλληψη του 6χρονου γιού της καθώς θεωρεί ότι είναι επικίνδυνος και ότι δεν μπορεί να αφεθεί ελεύθερος (έστω και υπό την προστασία των συγγενών πρώτου βαθμού).

Η έρευνα των “ειδικών” αστυνομικών της τρομοκρατικής οργάνωσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

φωτογραφήσεις,
ταξινόμηση στοιχείων,
εύρεση ξένων δακτυλικών αποτυπωμάτων και dna,
μικρά διαλλείματα για φαγητό, τηλέφωνα, γέλια, χαβαλέ..
και το πιο σημαντικό:
SELFIE από τον τόπο του εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ