Οι διαρρήξεις «copy paste» στα Χανιά προβληματίζουν την αστυνομία
Έξι απανωτές διαρρήξεις επιχειρήσεων σημειώθηκαν την Δευτέρα στα Χανιά, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι ο ίδιος, αφού ακολούθησε πανομοιότυπο μοτίβο. Συγκεκριμένα, εισέβαλε στα καταστήματα αφού έσπασε τις τζαμαρίες τους χρησιμοποιώντας πέτρες.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο δράστης, εισέβαλε αρχικά σε ένα ιχθυοπωλείο στην Κάτω Σούδα, αφού έριξε έναν ογκόλιθο στη βιτρίνα του καταστήματος προκειμένου να την σπάσει. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, που βρήκε το μαγαζί του σπασμένο το επόμενο πρωί, ο δράστης απέσπασε το ποσό των μόλις 36 ευρώ από το ταμείο.
Στη συνέχεια, ο δράστης επιχείρησε να σπάσει την βιτρίνα ενός δεύτερου ιχθυοπωλείου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το πρώτο, χωρίς όμως επιτυχία, αφού το κατάστημα είχε διπλό τζάμι.
Χωρίς να πτοηθεί, προχώρησε στη διάρρηξη πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην Πάνω Σούδα.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα και με παρόμοιο τρόπο, δράστης πέταξε μεγάλη πέτρα σε τζαμαρία ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται στα Χανιά και πήρε όσα χρήματα βρίσκονταν στο ταμείο.
Στόχος διάρρηξης με τον ίδιο τρόπο έπεσε ακόμα ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, αλλά και ένα ψιλικατζίδικο, ενώ ο δράστης απέσπασε μικρά χρηματικά ποσά σε κάθε περίπτωση.
ΣΥΡΙΖΑ: Μεταστροφή μετά το «άδειασμα» από Τσίπρα - προς νέα συνεδρίαση της ΚΕ στις 11 Ιουλίου
07:09
Τα δημοτικά τέλη φεύγουν από τους λογαριασμούς ρεύματος - «Γκρίζα» ζώνη για τους ενοικιαστές
07:05
Καιρός: Πιο έντονη η ζέστη σήμερα (30/06) - «Πέφτουν» και άλλο τα μελτέμια
07:00
Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου: Αττική και ακόμη 15 περιοχές σε κίτρινο συναγερμό σήμερα Τρίτη (30/06)
06:45