Μπλόκα αγροτών: Κλειστή η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Ευζώνων
Κλειστή έως την Τετάρτη στις 18.00, θα μείνει η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Ευζώνων από αγρότες και κτηνοτρόφους της Κεντρικής Μακεδονίας που έστησαν μπλόκο στο μεθοριακό σταθμό, στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ.
Υπενθυμίζεται ότι στο τελωνείο των Ευζώνων και ειδικότερα στον κόμβο της Ειδομένης, σημείο το οποίο από χθες Τρίτη στις 16.30 στήθηκε το μπλόκο βρίσκονται αγροτοκτηνοτρόφοι από Δήμο Παιονίας Κιλκίς, τα Γιαννιτσά Πέλλας, το Κιλκίς, τη Χαλάστρα, τη Χαλκηδόνα, τα Μάλγαρα και τη Σίνδο Θεσσαλονίκης, το Νησέλι Αλεξάνδρειας και το Αιγίνιο Πιερίας.
Στην περιοχή έχουν σχηματιστεί ουρές από φορτηγά και νταλίκες, λόγω του αποκλεισμού, ενώ όπως σημείωσαν αγρότες και κτηνοτρόφοι στο ΑΠΕ, «όσα φορτηγά ή νταλίκες μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα τα περνάμε».
Αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Παιονίας συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σάββατο σε σημείο που βρισκόταν 1,5 χιλιόμετρο από το τελωνείο των Ευζώνων, ενώ χθες Τρίτη, το μπλόκο ενισχύθηκε με συναδέλφους τους από τα Γιαννιτσά, την Χαλκηδόνα και το Κιλκίς.
Βιολάντα: Δεύτερη δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη του εργοστασίου μετά την έφοδο στο σπίτι του
21:01
Σοβαρό τροχαίο στο Πικέρμι: Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό - Δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση
20:53
Άννα Στρατινάκη: Τι απαντά για δημοσιεύματα περί εμπλοκής της στην υπόθεση Παναγόπουλου
20:45
Βόρεια Μακεδονία: Κατάσχεση-μαμούθ 30 τόνων κάνναβης
20:37