ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενοι Αττικόν: «Πρόκληση» η επίσκεψη-σόου του Πολάκη (pics&vid)

Εργαζόμενοι Αττικόν: «Πρόκληση» η επίσκεψη-σόου του Πολάκη (pics&vid)
Λευτέρης Σουχάιμπ/CNN Greece

Ένα πανό και εξαγριωμένο προσωπικό περίμεναν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη κατά την επίσκεψή του στο νοσκομείο «Αττικόν» την Τρίτη, για να εγκαινιάσει τη Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Παίδων.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου σε ανακοίνωσή τους χαρακτήρισαν «πρόκληση» την επίσκεψη του κ. Πολάκη και υπερτόνισαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Έκαναν λόγο για «το νοσοκομείο των ράντζων και των εργολάβων, της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, της υποχρηματοδότησης και της κατεστραμμένης υποδομής», μεταξύ άλλων και αναφέρονται σε μια επίσκεψη «σόου»

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων που αντέδρασαν:

«Είναι πρόκληση η επίσκεψη – σόου του αναπληρωτή υπουργού υγείας Π. Πολάκη την Τρίτη 14/2 στο ΑΤΤΙΚΟ, το νοσοκομείο των ράντζων και των εργολάβων, της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, της υποχρηματοδότησης και της κατεστραμμένης υποδομής (από το μαγνητικό τομογράφο μέχρι τα κολονοσκόπια), των κλειστών χειρουργικών αιθουσών και κλινών ΜΕΘ, των χιλιάδων οφειλόμενων ρεπό. Η συγκέντρωση – κινητοποίηση του σωματείου εργαζομένων ΑΤΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/2 10 π.μ. στο Αίθριο».

polakis4

polakis1
polakis3

Φωτογραφίες: Λευτέρης Σουχάιμπ/CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ