Αυτός είναι ο λόγος που ο 76χρονος πυροβόλησε τον δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τους πυροβολισμούς στο γραφείο δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη.
Η δυσαρέσκεια 76χρονου για την δικαστική έκβαση που είχε αστική υπόθεση την οποία χειρίστηκε ο 45χρονος δικηγόρος του, φαίνεται πως ήταν η αιτία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε αργά το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με μαρτυρίες, εισέβαλε ως «μαινόμενος ταύρος» στο γραφείο του 45χρονου, όπου - σύμφωνα με την Αστυνομία - τον πυροβόλησε τρεις φορές με περίστροφο, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα, το μηρό και το χέρι του.
Αμέσως μετά την πράξη του, ο 76χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία, την ίδια ώρα που ο τραυματισμένος δικηγόρος διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται αφού πρώτα υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Ενώπιον του Κογκρέσου Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον στη «σκιά» του σκανδάλου Επστάιν
09:40
Μεγάλη φωτιά σε εμπορικό κέντρο στην Τεχεράνη (pics&vids)
09:39
Μπαράζ ρωσικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Η Μόσχα επιτέθηκε με 500 drones και 60 πυραύλους (vid)
09:33
Τρία αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία του 27χρονου στη Ν. Πέραμο - Το οικονομικό κίνητρο στο «κάδρο»
09:32