Νεαρός πρόσφυγας έλουσε το κορμί του με εύφλεκτο υλικό και πυρπολήθηκε
Στην Αθήνα αναμένεται να μεταφερθεί τις επόμενες ώρες Σύρος πρόσφυγας, που λίγο μετά τις 2 σήμερα το μεσημέρι αυτοπυρπολήθηκε, διαμαρτυρόμενος για την παραμονή του στη Χίο και την μη εξέταση του αιτήματος ασύλου που έχει υποβάλει.
Ο Σύρος διέμενε στο Κέντρο υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου στη ΒΙΑΛ και σύμφωνα με πληροφορίες από το «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο της Χίου όπου μεταφέρθηκε, φέρει σοβαρά εγκαύματα, περίπου στο 90% του σώματός του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείου της Χίου παραμένει νοσηλευόμενος με εγκαύματα ο αστυνομικός ο οποίος τραυματίσθηκε στα χέρια και στο πρόσωπο στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον Σύρο πρόσφυγα.
ΚΟΣΜΟΣ
Η Επιτροπή Νόμπελ καταδικάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Ρωσία την οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Memorial
15:41
ΚΟΣΜΟΣ
«Γρήγορο» και «διαρκές» τέλος στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή ζητούν Ευρωπαίοι ηγέτες και ο Καναδάς
15:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συρεγγέλα: Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αλλά δεν είχε και μια εναλλακτική πρόταση (vid)
15:29
ΧΡΗΜΑ
Ακριβή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - Πού κυμαίνονται οι τιμές
15:25
ΚΟΣΜΟΣ