Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους ενάντια στα ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές (pics&vid)
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μέλη της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων και του Συντονισμού Δράσεων Ενάντια στην Κυριακάτικη Εργασία.
Εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, ενώ στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας έκλεισαν συμβολικά τις εισόδους καταστημάτων που σήκωσαν σήμερα ρολά, και ανήρτησαν πανό.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης είχε καλέσει τους εμπόρους να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματα τους σήμερα συμμετέχοντας στην απεργία που γίνεται πανελλαδικά.

«Ζητήσαμε να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα σήμερα και το ίδιο θα κάνουμε κάθε φορά που θα γίνεται μια επέμβαση για τις Κυριακές σε ένδειξη διαμαρτυρίας», υποστήριξε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παντελής Φιλιππίδης.


Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40
Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 94-86
18:27