Η στιγμή των πυροβολισμών στον ΟΚΑΝΑ Χανίων (vid)
Στιγμές αγωνίας έζησαν όσοι βρέθηκαν στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών Χανίων το πρωί της Δευτέρας, μετά την εισβολή στον χώρο ενόπλου.
Τρεις υπάλληλοι του ΟΚΑΝΑ βρέθηκαν να κρατούνται όμηροι από τον 43χρονο δράστη, έναν τοξικομανή σε αποθεραπεία και πατέρα πέντε παιδιών.
Ο Δήμος Χανιών αποφάσισε να ξηλώσει το περίπτερο που διατηρεί στο Ενετικό λιμάνι πράγμα που δημιούργησε το βίαιο ξέσπασμά του.
Ο άντρας κλείστηκε σε ένα δωμάτιο με τους τρεις υπαλλήλους του ΟΚΑΝΑ και αντάλλαξε πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς, που έφτασαν στο σημείο. Σε βίντεο που κυκλοφορεί ακούγονται καθαρά οι πυροβολισμοί μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο 43χρονος ύστερα από διαπραγματεύσεις με αστυνομικούς, εισαγγελέα και έναν ψυχολόγο αποφάσισε να παραδοθεί στις 15:00 το μεσημέρι.
Finmid: Η γερμανική fintech που «χτίζει» ελληνική ομάδα με το Big Pi να επενδύει
07:35
Γάζα, τρία χρόνια μετά: Ο πόλεμος, η εκεχειρία με αστερίσκους και θολή επόμενη μέρα
07:22
«Face to face» πίεση Μητσοτάκη σε Φον Ντερ Λάιεν για τα καύσιμα - Ράπισμα στην Τουρκία από MED9
07:14
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κάσου
07:09