ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας στα τρένα την Τετάρτη, σε ένδειξη πένθους για το δυστύχημα στο Άδενδρο

Στάση εργασίας στα τρένα την Τετάρτη, σε ένδειξη πένθους για το δυστύχημα στο Άδενδρο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη τα σωματεία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, λόγω πένθους για τους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στο σταθμό του Άδενδρου.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 09:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, προκειμένου και το προσωπικό να παραστεί στις κηδείες των δυο εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Λόγω της στάσης εργασίας αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια των τρένων του βασικού άξονα, περιφερειακών γραμμών, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου (συν ορισμένα δρομολόγια από και προς αεροδρόμιο), καθώς και των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο τμήμα Κιάτο-Πάτρα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για την απώλεια ενός επιβάτη και δυο εργαζομένων της, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στο σταθμό του Άδενδρου, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Εις μνήμην των αδικοχαμένων εργαζομένων κηρύχθηκε τριήμερο πένθος σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες και όλες οι σημαίες σε όλα τα συγκροτήματα του Δικτύου κυματίζουν μεσίστιες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ