ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τροπή στην υπόθεση με τον τρομοφάκελο στον Λουκά Παπαδήμο

Νέα τροπή στην υπόθεση με τον τρομοφάκελο στον Λουκά Παπαδήμο
REUTERS/Costas Baltas

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν με αποτέλεσμα το παγιδευμένο πακέτο βόμβα να φτάσει στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου.

Όλα πια καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο φάκελος είχε πάει πράγματι για έλεγχο στη Βουλή, χωρίς όμως, όπως αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα, να γίνει ο έλεγχος που έπρεπε.

Από τον έλεγχο στις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και στις κάμερες ασφαλείας της Βουλής, αργά το βράδυ της Παρασκευής διαπιστώθηκε ότι ο αστυνομικός φρουρός του Λουκά Παπαδήμου πήγε στη Βουλή για τον καθιερωμένο έλεγχο της αλληλογραφίας του πρώην πρωθυπουργού.

Ο ίδιος ο αστυνομικός είχε περιγράψει νωρίτερα στους συναδέλφους του, με κάθε λεπτομέρεια, πώς είχε βάλει στη μπαγκαζιέρα του συνολικά τέσσερις φακέλους που ήταν για έλεγχο και τους πήγε στο μηχάνημα που είναι αριστερά της εισόδου του Κοινοβουλίου για έλεγχο.

Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί υπεύθυνοί ασφαλείας της Βουλής έλεγαν ότι ποτέ δεν είχαν ελέγξει αλληλογραφία που τους είχε φέρει ο φρουρός του κυρίου Παπαδήμου, τώρα η υπόθεση παίρνει νέα τροπή και όλοι προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιος ήταν ο χειριστής την επίμαχη ώρα στο μηχάνημα και τι έγινε λάθος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ