ΕΛΛΑΔΑ

Σταθερά βελτιούμενη η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου

Σταθερά βελτιούμενη η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/φωτογραφία αρχείου

Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου, όπως αναφέρει και το νεότερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", σύμφωνα με το οποίο την Κυριακή πρόκειται να γίνει νέος χειρουργικός καθαρισμός στα τραύματα του πρώην πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν «ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο. Έχει προγραμματιστεί για αύριο χειρουργικός καθαρισμός

Τον κ. Παπαδήμο επισκέφθηκε νωρίτερα το Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης. «Οι Αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να βγάλουν αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως δεν θα γίνει καμία ανακοίνωση μέχρι να τελειώσουν οι έρευνες.

Την ίδια ώρα τυχόν λάθη και παραλείψεις που έγιναν στην διαδικασία, με αποτέλεσμα το παγιδευμένο πακέτο βόμβα να φτάσει στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, έχουν μπει στο επίκεντρο των ελέγχων της αστυνομίας.

Όλα πια καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο φάκελος είχε πάει πράγματι για έλεγχο στη Βουλή, χωρίς όμως, όπως αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα, να γίνει ο έλεγχος που έπρεπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ