Πανελλήνιες 2017: Τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται τη Δευτέρα οι μαθητές των ΓΕΛ
Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις θα εξεταστούν στα μαθήματα της Ιστορίας, Φυσικής και Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, ανάλογα με την κατεύθυνση τους, τη Δευτέρα.
Οι μαθητές καλούνται να είναι στα εξεταστικά κέντρα από νωρίς καθώς στις 08:30 ξεκινά η εξέταση των μαθημάτων.
Στα Γενικά Λύκεια οι Πανελλήνιες Εξετάσεις θα λήξουν στις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί δύο μέρες αργότερα, στις 21 Ιουνίου.
Μετά το πέρας των μαθημάτων αυτών, θα εξεταστούν τα ειδικά μαθήματα – μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου. Οι πρακτικές δοκιμασίες θα εξεταστούν μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.
Ειδικότερα, στις 22 Ιουνίου οι μαθητές θα εξεταστούν στα Αγγλικά, έπειτα ακολουθούν Αρμονία (23/6), Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων και Ισπανικά (24/6), Ελεύθερο (26/6) και Γραμμικό Σχέδιο (27/6). Στη συνέχεια, εξετάζονται τα Γερμανικά (28/6), τα Γαλλικά (29/6) και, τέλος, τα Ιταλικά (30/6).

(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου και θα ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού από τους υποψηφίους.
Οι μαθητές σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής στα μαθήματα της Ελληνικής Γλώσσας, των Αρχαίων - για τα ΓΕΛ - και των Μαθηματικών. Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα μαθήματα αυτά.

(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
Διαβάστε εδώ τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών
Διαβάστε εδώ τα θέματα των Μαθηματικών Ημερήσιων Λυκείων
Διαβάστε εδώ τα θέματα των Μαθηματικών Εσπερινών Λυκείων
SPONSORED
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 103 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάιο
16:22
Κηδεία Νάσου Αθανασίου: Παρόντες δημοσιογράφοι και πολιτικοί - Ανάμεσά τους Τσίπρας και Φάμελλος
16:18
Χανιά: Τρεις συλλήψεις για κλοπές, όπλα και ναρκωτικά
16:10
Αρχίζει η διαδικασία επιλογής διδακτικών βιβλίων από τις σχολικές μονάδες, για το σχολικό έτος 27-28
16:01