Μολότοφ και κλεφτοπόλεμος το βράδυ στα Εξάρχεια
Για σχεδόν δυο ώρες έμεινε κλειστή το βράδυ της Πέμπτης, η Πατησίων καθώς κάτοικοι των Εξαρχείων και διερχόμενοι πολίτες ήταν στο ίδιο έργο θεατές με τους αντιεξουσιαστές να πετούν μολότοφ και ξύλα στις αστυνομικές δυνάμεις και να προχωρούν στον γνωστό κλεφτοπόλεμο.
Τα επεισόδια άρχισαν στις 10:30 το βράδυ όταν ομάδα αγνώστων πετούσε βόμβες μολότοφ στη διμοιρία που βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.
Μια ώρα αργότερα έκαναν και νέα καταδρομική επίθεση αυτή τη φορά στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην οδό Τζώρτζ και Στουρνάρη.
Από τις επιθέσεις δεν τραυματίστηκε κανένας αστυνομικός ενώ από τις 16 προσαγωγές που έγιναν, όλα τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και κανένας δεν θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για τα επεισόδια.
Γιώργος Τσαγκαράκης: Επέστρεψε στις δημοπρασίες μετά τη σύλληψή του - Τι είπε για το Ευαγγέλιο
18:58
Οι ΗΠΑ συνέλαβαν την ανιψιά και την εγγονή του νεκρού Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί
18:46
Κρήτη: Νεκρός ο ηλικιωμένος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο
18:34
Άρση των κυρώσεων της ΕΕ στο ρωσικό πετρέλαιο ζητά ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας
18:22