ΕΛΛΑΔΑ

«Με τη σφραγίδα του κράτους το άβατο στα Εξάρχεια» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ

«Με τη σφραγίδα του κράτους το άβατο στα Εξάρχεια» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ
Φωτό αρχείου EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

«Δεν θα γίνει η συγκέντρωση στα Εξάρχεια γιατί εμείς έχουμε ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και στους νόμους και κάποια πράγματα είναι απαράβατα για εμάς» τόνισε ο πρόεδρος τις ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος αναφορικά με την απόφαση της ΓΑΔΑ να απαγορευτεί η συγκέντρωση των αστυνομικών στην περιοχή.

Ερωτηθείς αν με την απαγόρευση μπαίνει η σφραγίδα του κράτους για το άβατο στα Εξάρχεια απάντησε θετικά και πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι από την εν λόγω απόφαση «βγαίνουν κάποια συμπεράσματα».

«Είναι ευθύνη της πολιτείας και τις αποφάσεις τις πήρε η κυβέρνηση. Στην κοινωνία μας υπάρχουν πολλά άβατα που, για κάποιους λόγους, η πολιτεία ποτέ δεν τα έβαλε σε προτεραιότητα», υπογράμμισε ο κ. Γερακαράκος.

Όσον αφορά στα επόμενα βήματα της ΠΟΑΣΥ, σημείωσε ότι «θα συνεδριάσουν τα όργανα της ομοσπονδίας και θα πάρουν αποφάσεις». «Υπάρχουν άβατα και εμάς μας απασχολούν. Ο βασικός κανόνας λέει: όπου περνάει ο αστυνομικός, περνάει και ο πολίτης. Όπου δεν περνάει ο αστυνομικός δεν περνάει ο πολίτης», κατέληξε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ