Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το Σάββατο
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το Σάββατο, καθώς αναμένονται σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, με τα φαινόμενα να γίνονται πιο έντονα από το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι άνεμοι στα πελάγη και μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Επίσης θα υπάρξει μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα ενταθούν.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία οπού τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα ενταθούν.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση προς το βράδυ στα 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα βόρεια κυρίως ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: στη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπού θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη νοτιά Κρήτη έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Μαρινάκης για ΑΠΘ: Εγκληματίες δεν έχουν θέση στα Πανεπιστήμια – Η αστυνομία έκανε τη δουλειά της
13:04
ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ καλούν σε απεργία στις 28 Φεβρουαρίου για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη
13:04
Αυστραλία: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου (pics&vids)
12:56
Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο διευθυντής του MAD, Γιώργος Μάρκου - «Πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή» (pic)
12:56