Νύχτα περιπέτειας για δύο ψαράδες στα Κύθηρα
Το βράδυ του Σαββάτου η Λιμενική Αρχή Κυθήρων ενημερώθηκε από 33χρονο υποβρύχιο αλιέα ότι ένας 29χρονος που ήταν μαζί του αγνοείται.
Ο 33χρονος με τη συνοδεία 29χρονου άντρα είχαν μεταβεί για υποβρύχια αλιεία στην παραλία «ΛΥΚΟΔΗΜΟΥ» των Κυθήρων.
Άμεσα στο σημείο μετέβη το περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος “ΛΕΝΑ” Λ.Α.Π. 352 με στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, ο οποίος εντόπισε και περισυνέλλεξε τον 29χρονο, καλά στην υγεία του, από παρακείμενη βραχώδη ακτή.
Ο 33χρονος στην προσπάθειά του να συνδράμει στις έρευνες, εγκλωβίστηκε σε απόκρημνη ακτή πλησίον παραλίας “ΛΥΚΟΔΗΜΟΥ”, όπου δεν ήταν δυνατή η προσέγγιση σκάφους και από όπου απεγκλωβίστηκε μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση.
Εξαφάνιση Λόρας: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνει το ταξίδι στη Φρανκφούρτη (vid)
12:02
Ισπανία: «Προ των πυλών» η απαγόρευση των social media σε ανηλίκους κάτω των 16 ετών
12:02
Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας στη Βούλα - Έφερε τραύμα στο λαιμό
11:57
«Michael»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας του Μάικλ Τζάκσον (vid)
11:55