Έφτασε στη ΔΕΘ το νέο υπερσύγχρονο βαγόνι του Μετρό... χωρίς οδηγό
Το πρώτο από τα βαγόνια που θα τρέχουν σε λίγα χρόνια στις ράγες του Μετρό Θεσσαλονίκης, έφτασε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Οι επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 9 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της "Αττικό Μετρό", Γιάννη Μυλόπουλο πρόκειται για ένα υπερσύγχρονης τεχνολογίας, χωρίς οδηγό, βαγόνι που θα κυκλοφορήσει δοκιμαστικά το 2019 και εμπορικά το 2020, οπότε και θα ξεκινήσει η λειτουργία του Μετρό, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έχει ανακοινωθεί τα βαγόνια στο Μετρό της Θεσσαλονίκης θα είναι χωρίς οδηγό, κάτι που ισχύει σε πολλές πόλεις, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μυλόπουλος.
Πρόσθεσε, δε, ότι η "Αττικό Μετρό" και ο ΟΑΣΘ θα έχουν κοινή παρουσία στην 82η ΔΕΘ, στο περίπτερο 15.
«Τέλος χρόνου» για τις χειμερινές εκπτώσεις - Tι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
01:00
ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 27 Φεβρουαρίου
00:30
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση
00:30
Έρευνα σε βάρος του Βρετανού πρώην Επιτρόπου Πίτερ Μάντελσον ζητεί η Κομισιόν
23:59